Med homestyling i Stockholm ser du din bostads potential

När du stylar ditt hem inför försäljningen har du större chans att få ett bra försäljningspris. Anlita homestyling i Stockholm och se hur din bostad förvandlas.

Att styla en bostad inför försäljning kräver en hel del förberedelser. Därför är det bra att börja i god tid och tänka efter hur du kan förbereda både dig själv och din bostad inför ett första besök av stylister.

Redan innan stylisterna ringer på dörren kan du till exempel ha avlägsnat alltför personliga saker som foton, prydnadssaker och annat som du redan nu vet inte gör sig på bild. Det är en bra idé att du skriver ner alla eventuella frågor du har.

Homestyling i Stockholm har en väl utarbetad arbetsmetod

För att du som kund ska bli nöjd, börjar du och stylisten alltid med att gå igenom ditt hem för att se vad som behöver göras. Därefter får du en offert som du sedan tar ställning till. Du har möjlighet att ställa alla frågor innan du godkänner offerten. När alla förutsättningar är klara sätter arbetet igång.

Stylisterna planerar stylingen i alla rum, vilka möbler som ska vara kvar och vilka som behöver flyttas. Du kanske tillfälligt behöver magasinera dina saker som blir över. Vidare ser stylisterna till att möbler, heminredning och annat som behövs, införskaffas. Det kommer alltid att finnas fräscha blommor. Du kommer att se ditt hem förvandlas och om du väljer rätt homestylingföretag i Stockholm kommer det att bli en riktig succé.