Höj slutpriset på din bostadsrätt

Det är lätt att bli hemmablind. Kanske ser du inte längre det där trasiga dörrhandtaget som ni tejpat med silvertejp eller de svarta strecken på väggen i hallen? Andra kommer tyvärr definitivt att se det! Ta en rund i den bostad och skriv upp allt som behöver fixas och lagas. Måla om de rum där färgen blivit fläckig. Byt ut skadad och chippad badrumsinredning. Den här typen av mindre renoveringar kostar inte särskilt mycket men kommer förbättra slutpriset avsevärt. Andra förbättringar som kan vara värda att titta på är omlackering av köksluckor och slipning av trägolv.

Färska blommor gör susen

Grönt är skönt. Det har du säkert hört tusen gånger. Men det stämmer ju faktiskt! Alla tycker om lite gröna växter och blad, framförallt om de inte behöver sköta dem själv. På visningar och vid fotograferingar är det mycket bra om det finns lite vackra och dekorativa blommor men även andra växter. Har du ont om plantor hemma kanske du kan låna av en granne?

Anlita en inredare

Det finns en anledning till att många faktiskt anlitar en professionell inredare till att sköta homestyling inför en försäljning. Man kan göra mycket själv, men för att få det helt perfekt så krävs det en erfaren yrkesperson. Det är enkelt att hitta skickliga inredare i Uppsala som kan hjälpa dig. En inredare vet hur man öppnar upp hemmet och gör det tillgängligt för en stor skara spekulanter så att de kan fantisera om hur det skulle vara att bo där.

Lycka till!

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning