Om oss

Som vana inredare så vet vi hur man ska ta sig an ett rum eller en lokal. Det som skiljer oss från vanliga privatpersoner är att vi inte låser oss vid en tanke: vi jobbar oss metodiskt framåt, experimenterar och hittar slutligen den bästa lösningen för rummet. Detta både gällande färger, former och gällande möbler. Det är ett kreativt yrke att jämföra med exempelvis formgivare och konstnärer. Vi tänker annorlunda och sätter huvudet utanför det berömda boxen.

Att vårt arbete fått ett uppsving är också positivt. På vilket sätt? Våra tjänster har på ett helt annat sätt visat sig för privatpersoner. Genom att anlita oss som homestylister så kan vi göra skillnad – en enorm sådan. Idag har nästan varenda mäklare värd namnet en stylist kopplad till sig. Genom att inreda bostäder innan visning så kan värdet stiga med flera hundratusen kronor.

Många privatpersoner blir överraskade och vill nästan inte sälja efter att stylingen skett – inte sällan så anlitas vi även av dessa för att inreda den nya bostaden de köpt. Det har varit en klar ögonöppnare och det har fört fram vårt yrke ur skuggorna.

Vi vet att inredning och design idag är väldigt tilltalande för den stora massan. Många vill – få lyckas fullt ut. Det är därför den här sidan skapats. Vi vill ge goda råd, visa upp idéer och presentera olika lösningar som kan vidga läsarens sinnen en smula. Varje text ska ge en liten aha-upplevelse och ge dig som läsare en inblick i hur vår kreativa process kan se ut. Välkommen!