Golvslipning i Nacka förhöjer bostadsvärdet

Att renovera ett hus brukar medföra att det förhöjer bostadsvärdet. Glöm inte bort att göra en golvslipning på huset i Nacka när det är dags för renovering.

Lars älskade livet som pensionär. Om ett par månader skulle även hans fru få livslång semester som de skämtsamt kallat det. Det fanns många fördelar med ledigheten. En var att han kunde hämta barnbarnet Theo någon gång ibland från förskolan. Det var häftigt att se glädjen i grabbens ögon när farfar hämtade på förskolan.

Gubbgänget hade också en stående fika varje torsdag på cafét där de utbytte både det ena och det andra. En annan sak som inte var lika rolig var att han börjat inse att det är dags att renovera. Nu när Lars var hemma betydligt mer så såg han det som frun påpekat innan. Tapeter med jack i, ett badrum som skulle behöva fixas och så vidare.

Nackas erfarna firma inom golvslipning

Det värsta var nog ändå när han noterade hur slitet golvet var i vardagsrummet. Theo och han skulle bygga tågbana och tog bort mattan. Plötsligt insåg han varför frun envisats med en matta där. Lars insåg att han behövde hitta någon som kunde slipa golv i Nacka.

Golvet hade varit deras stolthet när de flyttat in för snart 40 år sedan. Ett vackert golv som med åren fått ta mycket stryk. Lars bestämde sig, han skulle boka in det som en överraskning lagom till fruns födelsedag. Det skulle bli paradnumret till hennes kalas – ett nyslipat golv!

Publicerat den
Kategoriserat som Golv