Lägenhetsrenovering på dina önskemål i Stockholm

Hur hade du velat att din lägenhet hade sett ut om du fått välja? Kanske kan du få välja? Är det äntligen dags att göra en lägenhetsrenovering i ditt hem i Stockholm? Då finns det tips för dig!

Äger du en lägenhet? Eller hyr du en lägenhet där du har möjlighet att renovera? Om du funderar över att göra en lägenhetsrenovering i Stockholm så är det flera punkter som du ska fundera över. 

Först och främst ska du förstås ta reda på om du får renovera och vad du får och inte får göra. Det är mer eller mindre en regel att du inte får göra någon åverkan på husets stomme, som att riva väggar eller öppna upp för flera fönster. Därefter kan det finnas en stor valfrihet som du kan fundera på.  

Planera för din lägenhetsrenovering

Om du ska göra en lägenhetsrenovering så är det klokt att du funderar under en period, gällande vad du vill göra. Att köpa lite färg och måla om en vägg kanske är tillåtet, och inte heller så svårt att göra eller dyrt. Men om du ska göra något större, så är det bra ifall du känner dig riktigt säker på hur du vill ha det och att det blir bra gjort. 

Det kan vara så att du väljer att anlita någon som renoverar lägenheten åt dig. På det viset vet du att det blir korrekt gjort. Tänk även igenom hur någon ny boende hade trivts efter renoveringen.