Bostadens bästa sida

Om du är en av de som nästan ändrar dig när dagen för första visningen kommer, så är du inte ensam. För när bostaden är städad och tillsnyggad med en riktigt bra styling så ger det stor effekt.

Det är nog få som orkar få till ett hem där allt är rent och på plats hela tiden. Även om du bor i landets huvudstad. Men om det är så, så har du nog inte tagit i från tårna varje dag för att bostaden ska vara så snygg som möjligt. När du ska sälja din bostad så är det dock precis det du måste tänka på. För reglerna när det gäller visningar av bostäder säger att du ska ha en bostad som först och främst är helt ren. Och finns det några skavanker som du lätt och billigt kan fixa så ska du göra det. Som exempel att måla en vägg eller sätta fast en lossnad staketplanka. Men det finns ännu mer tips som du kan ha nytta av att veta.

Ta hjälp av ett proffs

Ett gammalt knep är att baka kanelbullar precis innan en visning. Det gör att hemmet doftar gott och att det känns mysigt och hemtrevligt. Sätt färska blommor i vaser lite här och där, så ger även det en omtänksam känsla och god doft. Men om du är osäker på hur du ska få ditt hem till sitt vackraste så kan du istället helt enkelt anlita någon som utför en homestyling i Stockholm, hemma hos dig.